Aktuella premiärer

Här finner du information om kommande föreställningar och andra evenemang hos alla våra medlemsföreningar

Är inte er föreställning tillagd? Skicka all info här >>

Fullt frisk

19.12.2018

Det närmar sig PREMIÄR för Bomhus Nästa och deras fars "Fullt frisk". Premiär på nyårsafton och sen spelas föreställningen ytterligare åtta gånger.

Det vankas PREMIÄR på RoJteatern för deras föreställning Gruffet i Chiozza! Lördagen den 29 september går ridån upp för denna galna komedi, skriven av Carlo Goldoni som ofta kallats för Italiens Molière.

Robin Hood

09.05.2018

Arbetarteater Pegasus firar 30 år med att sätta upp Robin Hood! Robin Hood är en mästare på bågskytte och har alltid en plan. Ensam kämpar han mot förtryck, tar från de rika och ger till de fattiga och räddar England. Eller?

Teater sLAgeT presenterar "Zobi och det magiska tältet". Spelas 2 och 3 juni, kl. 17:00 i Teaterhuset på Köpmangatan 4 i Ludvika. 75:- för barn med en vuxen, övriga vuxna 50:- och fika ingår i priset. Biljetter köps på plats och betalas kontant eller med Swish.

Lördagen den 9 juni 2018 arrangeras Kulturparksfestivalen i Handen, söder om Stockholm. Arrangörer är bl.a. RoJteatern, tillsammans med övriga föreningar i Kulturparksområdet, ABF Södertörn och Studieförbundet Vuxenskolan. I år firar festivalen dessutom 5-årsjubileum!